עוגיית ביסקוטי
ביסקוטי, הידועות גם בשם קנטוצ'יני, סוג של עוגיות איטלקיות. עוגיות פריכות,קראנצ'יות מושלמות לצד הקפה של הבוקר
רכיבים:
מתכון ל- 12 עוגיות
60 גרם קמח
70 גרם סוכר
3 שקיות אבקת אפייה
2 גרם קינמון
2 ביצים
180 גרם פירות יבשים ואגוזים
אופן הכנה:
טורפים את הביצים עם הסוכר
מערבבים בקערה בנפרד את הקמח,אבקת אפייה וקינמון מוסיפים אותם למסה של הביצים והסוכר
מקפלים את הפירות יבשים לתוך כל המסה
שמים בתבנית מרופדת ,עוטפים אותה בנייר אפייה מלמעלה ומניחים "משקולת" -תבנית אפייה נוספת
אופים בין 24-30 דק' , 140 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים. חותכים לפרוסות דקות ומסדרים אותם בתבנית ומכניסים לתנור לייבוש עד 30 דק בחוך נמוך של 120 מעלות. והכי חשוב מכינים קפה...:)